Conferència extraordinària: CÀNCER A LA INFÀNCIA, D’ON VENIM I CAP A ON ANEM

Dissabte dia 8 de juny tindrà lloc la conferència extraordinària CÀNCER A LA INFÀNCIA, D’ON VENIM I CAP A ON ANEM, pel Dr. Josep Sánchez de Toledo i Codina, Cap del Servei d´Oncologia i Hematologia Pediàtrica. Hospital Universitari Vall d’Hebron, de Barcelona.

Els resultats del tractament del càncer en la infància i adolescència és un exemple de la importància dels equips multidisciplinaris i del treball col·laboratiu entre centres de diversos països. Actualment la supervivència és del 80%. Mitjançant un passeig per la història,
analitzarem com s’ha arribat a la situació actual i i després valorarem quines són les perspectives futures.

La conferència es realitzarà a la sala de conferències de l’Agrupació a les 12 h.

Després de la conferència tindrà lloc el dinar del soci a l’Hotel Ciutat de Vic.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari