Més informació sobre V Jornada d’Història de l’Astronomia i de la Meteorologia

Com ja és tradició des de l’any 2005 i amb una periodicitat bianual, la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica organitza  una nova cita per als estudiosos de la història de l’astronomia i de la meteorologia. De nou, la ciutat de Vic es convertirà en un espai de treball i debat historiogràfic d’aquestes dues disciplines. És en aquest sentit que ens plau convocar-vos a la  V JORNADA D’HISTÒRIA DE L’ASTRONOMIA I DE LA METEOROLOGIA, que tindrà lloc el proper 5 d’octubre de 2013 al Temple Romà de Vic. 

A continuació podeu baixar-vos la documentació de la jornada:

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Un pensament a “Més informació sobre V Jornada d’Història de l’Astronomia i de la Meteorologia

  1. Retroenllaç: Del 30 de setembre al 6 d’octubre | L'agenda de la cultura científica

Deixa un comentari