Conferència i sortida sobre els bolets

Dimarts 22 d’octubre tindrà lloc la conferència Tastet de bolets, per Joan Culi, mestre i membre del Grup de Naturalistes d’Osona.

I seguidament, el diumenge dia 27 d’octubre, es farà una sortida a Les Llosses coordinada pel naturalista i professor Joan Culí, amb el propòsit d’aprendre a collir i identificar els bolets. L’hora de sortida serà a dos quarts de nou, del lloc de sempre (Torre dels Frares) per poder ser al bosc cap a quarts de deu. Tingueu en compte que la nit anterior es fa el canvi d’hora.
Per dinar anirem a un restaurant de la zona. Per això és important que tothom que vulgui venir s’apunti (a la llista que hem posat a la cartellera o avisant algú de la junta) i digui si es quedarà a dinar, com a màxim fins dimecres vinent perquè dijous hem quedat que donaríem els números al restaurant.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari