Conferència extraordinària: Resultats inicials del satèl·lit Gaia i dinar del soci

Dissabte 24, a les 12:00 hores tindrà lloc la conferència extraordinària: Resultats inicials del satèl·lit Gaia: milions de mesures des d’un milió de quilòmetres. A càrrec de Jordi Portell de Mora, coordinador de programes de gestió de dades de la Missió GAIA i President del projecte SETI Catalunya.

Després d’ un breu recordatori de la missió i dels sistemes de processament de dades a terra, pretenem mostrar les primeres dades (incloent algunes imatges) obtingudes en aquests 5 primers mesos de missió, fer un resum dels principals esdeveniments fins al moment (tals com el llançament, la recepció de les primeres dades i l’activació dels diversos instruments a bord), comentar alguns resultats preliminars que s’estan començant a obtenir i, per acabar, explicar quins seran els següents passos a partir d’ara i per quan es preveuen els primers lliuraments de resultats.
Us recordem que després de la conferència hi haurà el dinar anual del soci al restaurant Atlàntida i que cal inscriure’s a l’Agrupació o enviar-hi un correu. Per motius d’organització es tancarà la inscripció el dijous dia 22.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari