Arxiu de la categoria:

Conferència: L’Univers a l’abast de tothom. “Els Tres Turons”

Conferència: L’Univers a l’abast de tothom. Divulgació i recerca astronòmica a l’Institut “Els Tres Turons”, per Joan Antoni Curto Homedes, Dr. en Paleontologia (UB), Director de l’Institut “Els Tres Turons”, d’Arenys de Mar

Oriol Font i Cot Dr. en Prehistòria per la Universitat de Barcelona i Professor de Ciències socials a l’Institut “Els Tres Turons”, d’Arenys de Mar.

El projecte “l’Univers a les teves mans” és el fruit d’un entusiasta grup de professors de l’institut “Els Tres Turons”, d’Arenys de Mar. Aquest projecte va néixer fa més d’una dècada; per altra banda, la intensa activitat que en el camp dels treballs de recerca de batxillerat porta a terme l’institut “Els Tres Turons” des de fa més de vint-i-cinc-anys ha donat fruits magnífics, fins el punt que, a dia d’avui, l’institut “Els Tres Turons” és el centre de secundària més premiat de l’Estat espanyol. Tot plegat va possibilitar, l’any 2009, la construcció d’una cúpula amb instrumental astronòmic, una infraestructura que ha estat millorada de forma espectacular gràcies a haver rebut, l’any 2014, el Premi Ensenyament, atorgat per la Fundació Cercle d’Economia. 

L’institut prossegueix i prosseguirà la seva tasca divulgativa i de recerca, tant en el camp de l’astronomia com en el camp del coneixement; de fet, els darrers anys ha continuat rebent premis a nivell estatal, el darrer dels quals fa uns quants mesos. Fent balanç, ens sentim molt orgullosos de les fites assolides, i la nostra intenció és continuar apostant amb fermesa per la pedrera d’alumnes que, any rere any, amb voluntat i constància han demostrat i demostren que, degudament tutoritzats, són capaços d’assolir grans fites.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail