La Xarxa meteorològica del Espai Natural Guilleries Savassona

El proper dimarts dia 21 de març a les 8 del vespre hi haurà conferència: La Xarxa meteorològica del Espai Natural Guilleries Savassona. A càrrec de Lluís Solanas, director de MeteoVilatorta i del projecte MeteoGuilleries.

La necessitat de conèixer les particularitats climàtiques de un territori de gran interès naturalista com es Les Guilleries impulsa la creació i gestió duna petita xarxa d’estacions meteorològiques repartides pel territori, molt ben gestionades i que subministren informació en temps real de gran interès per els municipis i per totes les persones que desenvolupen alguna activitat be sigui professional o de caràcter lúdic en l’àmbit del massís , al mateix temps que genera una base de dades per futurs treballs de recerca, estudi o investigació en un territori de forts contrastos meteorològics i molt poc estudiat en detall.

Deixa un comentari