Simulació

El proper dimarts dia 28 de març hi haurà la conferència: Simulació. A càrrec de Jordi Portell Torres, Arquitecte graduat a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC) es dedica al disseny d’exposicions i fa recerca en el camp de la fabricació digital.

Ja fa temps que l’anàlisi i el desenvolupament experimental de processos està essent desplaçat per la simulació. Aquesta eina, que va sorgir amb l’aparició dels primers ordinadors, ha estat un dels principals motors de desenvolupament de la computació. La simulació està molt arrelada en els camps de la recerca científica i tecnològica, però també és molt present en sectors tan diversos com la industria, les finances o la meteorologia, on ha arribat per quedar-se. Farem un repàs de les bases teòriques de la simulació i presentarem uns quants casos d’aplicació representatius.

Deixa un comentari