Conferència: La presa de decisions complexes amb les persones grans i fràgils: el gran repte de la medicina del segle XXI. A càrrec de Jordi Amblàs

Conferència: La presa de decisions complexes amb les persones grans i fràgils: el gran repte de la medicina del segle XXI. A càrrec de Jordi Amblàs, Metge Geriatra i Dr. en Cures Pal·liatives. Treballa a l’Hospital Univ. de la Sta. Creu de Vic. Director adjunt Càtedra Cures Pal·liatives UVic. Pla de Prevenció i A. C./Dep. de Salut-Generalitat de Catalunya. Estem davant l’eclosió epidemiològica d’un grup de persones grans i amb moltes malalties. Al llarg dels propers anys, aquest fet suposarà un dels reptes més importants pels sistemes de salut i pels professionals, que hauran d’excel·lir en l’abordatge d’aquesta complexitat i en la presa de decisions, en i amb aquests pacients. En aquest context, són necessaris nous marcs conceptuals que facilitin la interpretació d’aquesta realitat.

Deixa un comentari