Conferència: L’estació d’enregistrament de meteors de l’Agrupació Astronòmica d’Osona: Objectius, metodologia i resultats. A càrrec de Josep Pujols

Conferència: L’estació d’enregistrament de meteors de l’Agrupació Astronòmica d’Osona: Objectius, metodologia i resultats. A càrrec de Josep Pujols, Membre de l’Agrupació Astronòmica d’Osona. Des de fa ja uns quants anys l’estació d’enregistrament de meteors que l’Agrupació Astronòmica d’Osona té a l’observatori de Folgueroles, integrada dins la xarxa SPMN (Spanish Meteor Network), observa incansablement cada nit tot el cel, enregistrant tots els rastres lluminosos susceptibles de ser meteors, les típiques pluges d’estels. Perquè es fa? Com es fa?  Respondrem aquestes preguntes, en podrem veure un quants exemples, explicarem problemàtiques associades a l’observació i també parlarem de tots aquells resultats i aspectes més sorprenents que són efectes col·laterals d’aquesta recerca i que poden donar lloc a noves investigacions.

Deixa un comentari