Accident nuclear de Txernòbil: 31 anys després

El proper dimarts dia 16 de maig a les 8 del vespre hi haurà la conferència: Accident nuclear de Txernòbil: 31 anys després. A càrrec de Vladimir Zaiats, Doctor de Matemàtiques, professor titular de la UVIC-UCC. Fa més de 30 anys en la central nuclear de Txernòbil, situada molt a prop de la ciutat de Kíev, es va produir un dels accidents nuclears més importants. La propaganda soviètica inicialment  va intentar amagar-ho, però davant de la magnitud de la catàstrofe es va veure obligada a reconèixer-ho al cap de 3 dies. Tot i així, la informació sobre el què havia succeït a Txernòbil va ser molt parcial.
En la conferència, es compartiran les experiències personals viscudes a la ciutat de Kíev (on vaig residir fins el 1991) i es farà un anàlisi dels esdeveniments i de les conseqüències causades per l’accident.

Deixa un comentari