Mart: instruccions d’ús

El proper dimarts dia 22 hi ha un canvi sobre el tema i el conferenciant respecte al que estava previst.

La conferència serà com sempre a les 8 del vespre i serà sobre el tema:  Mart: instruccions d’ús. Aquesta conferència l’he preparada pensant en aquelles persones que el vulguin observar durant aquesta oposició, tot explicant els dies que es veurà millor, les seves condicions de visibilitat, què es podrà veure amb un telescopi d’aficionat, quan es podran veure millor determinats trets superficials i què es podria guaitar potencialment, per la qual cosa caldrà estar alerta a determinats fenòmens (núvols i boires a determinades zones, reducció del casquet polar, tempestes de pols…). Treballo amb imatges d’aficionats “Km zero” (companys del Maresme i jo mateix). Empro dibuixos, fotografies, imatges CCD, imatges webcam i imatges amb càmera planetària. Utilitzo material de diferents campanyes, des de l’oposició de 1988 fins la de 2016. A càrrec d’Oriol Font i Cot, Doctor en Prehistòria per la UB i professor de CCSS a l’IES “Damià Campeny”  de Mataró.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari