Moments estel·lars de la ciència. La Revolució científica

Dimarts dia 8 de novembre hi haurà la conferència: Moments estel·lars de la ciència. La Revolució científica. A càrrec de Pasqual Bernat, Historiador de la ciència.

Durant els segles XVI i XVII tan la ciència com el coneixement en general van experimentar canvis importants que van significar un trencament amb les idees que sobre el món es tenien des de l’Antiguitat i l’Edat Mitjana. Van ser dos segles de transformacions culturals i socials que van començar a configurar ´les línies mestres del que seria la Il·lustració del segle  XVIII i la revolució industrial i socioeconòmica del segle XIX. Pel que fa a la ciència, tradicionalment els historiadors han anomenat aquest període com a Revolució científica. En aquesta  xerrada intentarem explicar quines van ser aquestes transformacions en el conjunt del coneixement i, en particular, en l’àmbit de la ciència, destacant-ne aquells fets  i esdeveniments més remarcables.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari